Tuesday, 15 March 2011

Belog Aku Sudah Cantek!

Coretan Gediks cikNinie pada Tuesday, March 15, 2011
Ape kate korang : 

Comelnyeee!!!
Ehem-ehem..
Tak elok memuji diri..*bukan aku pon!
tapi,Plisss! bagi aku puji diri aku sendiri untuk kali ni!!
.
.
.
Okeh! Thanks!
cikNinie! Congratz! Kau berjaya!
Walaupun maseh simple,tetapi aku agak berpuas hati..
mungkin cukup untuk malam ini..
Esok aku ade kelas..
Aku akan bercerita lebih esok hari..
*mate aku da lebam!
.
.
Selamat Malam Beloggerz! 
^__^

5 org shomel komen post cikNinie:

NaoMi said...

tahniahh! tapi, kaler oh kaler. font oh font. =)

cikNinie said...

kaler kenape ek??
font xok ek nomi??
pening nak bace ke???
terus terang je..huhuhu

NaoMi said...

kaler terang sgt. oren + pink = silau mata. background oren tuh dah santek. tp font kaler pink tuh jadik tak santek tros. hehe

font besau ya amat. cuba kecikkan sikit baru nampak lebih lawa.

/me ibarat pengkritik af musim ke namblas. lalala~

cikNinie said...

Hahaha!
aikK! wane oren?? apekah??
bekgraun aku wane pink je laa..kecuali kalau xhabes loading,memang wane lain sikit..
heehe..
tulisan beso sgt ek..??
sesuai la dgn penaepnye..besow jugak..ekekeke..

font yg ni ok x???
kecikkan?? nanti aku try..hihi

*kau mcm pengkritik raja lawak la..hua3!

NaoMi said...

awat cam berat ja nak loading? 2 jam aku kat belog kau nih baru hilang kaler oren tuh. ha kalau yg kaler pink ala2 purple muda camnih lawa dah.

cuma font. kecikkan sikit la weys. jenis font dah buleh tahan dah. cuma saiz. adess.

Post a Comment

 

Pondok cikNinie Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review