Thursday, 24 March 2011

10 Sebab Kenapa Aku baru buat Belog..

Coretan Gediks cikNinie pada Thursday, March 24, 2011
Ape kate korang : 
AuCakK!
.
.
Hahh...
10 sebab aku baru buat belog..
.
.
1) Lupa password..
uwaaa! sebenarnye aku dah lame buat belog..tapi aku lupe password aku..
aku dah buat dari sejak lahir lagi..*sejak kucing aku lahir..
tahun 2008..Cilapet gile,punye la aku buat emel cantek-cantek,sekali lupe password da...
terbantut terkentut-kentut niat aku membelog~

2) Busy
opkoss la der..pelajar rajen ni..rajen tido..rajen pesbuk..mestilah busy..tak berkesempatan nak mengarang belog..lagipun,aku rase belog tu bukan keperluan pon..
*skrg?? masih bukan keperluan..tp best ape..huhuhu



3) Henpon murah
yelaa..aku tengok belog orang lain siap ade gambow pelbagai..aku ni pakai empon 3310 je..
baling bagi kat anjing pon belum tentu diorang nak..cisss! aku rase terhine dengan kata-kata aku sendiri..
so,aku pun macam sedih & tacing ar..tak jadi la belog..

4) Malu
aku ni kan pemalu..konon-konon segan laa..tetibe je ade belog kan..cam poyo pulak..hehe..
adess..bukanlah bermaksud sekarang ni aku dah tak malu..cume,aku dah pandai la kontrol kemaluan aku..
*okeh! jangan silap maksud! 

5) Malas
Aku memang pemalas dalam bab-bab macam ni..kalau kat rumah,lagi aku malas..makan pun mak aku kunyahkan..so,bile dah jauh dari rumah ni..nak tak nak semua kene buat sendiri..so,timbullah kerajinan sikit..sikit je ar..*malas nak puji diri lebih-lebih..nanti orang kate bongkak pulak..ekekekek..





6) Bosan
hah! bile dah dekat-dekat final exam ni,banyaklah esaimen dah selesai,(walhal ade lagi tak settle ni).. oleh itu,aku pun mcm banyak mase terbuang terbazir terbengkalai begitu je..so,aku pun terdetik lah nak membuat belog..so,terlahirlah belog aku ni..



7) ok! sampai sini je laa ye..kui3~ aku sebenarnye kene pergi perjumpaan KelanaSiswa ni..alaa,6 sebab pun cukup la tu..yang penting..aku nak kene cau ni..slumber kodok je aku update belog..member-member aku dah tunggu kat cafe tu..mati aku kene penggal kepala oleh diorang kang..

ok!

Sekian!!

p/s:: kalau sesiape takde belog,ade mase buatlah ye..kalau tak paham..boleh ar tanye aku..
aku ni baru lagi,tapi bolehlah kot tolong sikit-sikit..huhuhu~ 
^_^

2 org shomel komen post cikNinie:

zulaikha hashim said...

hohohho...aku br jer try wat belog....mcm mne nk cntk kan blog???bosan giler aku tgk blog aku...hahhaahh=]

cikNinie said...

@zulaikha:: huhuhu..ko kene rajen la der..bile2 ko free,ko usha segala benda dlm belog ni..kalau nk design belog ko,kat bhgian kanan sekali ade 'DESIGN' kan? hah,klik situ..pastu ko pilih 'TEMPLATE DESIGNER'..dari situ ko boleh edit belog ko..try dulu,papehal nanti ko tnye lagi k.. ^_^

Post a Comment

 

Pondok cikNinie Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review