Saturday, 13 October 2012

Keliru

Coretan Gediks cikNinie pada Saturday, October 13, 2012
Ape kate korang : 
0 org shomel komen post cikNinie
Aku ni manusia biasa..yang bisa mengalirkan air mata tanpa sebab munasabah..
Cinta dan sayang memberi seribu perasaan kepada aku.. Sedih,gembira,keliru..
Tapi ketika ini,aku keliru..aku keliru dengan perasaan aku sendiri..

Hati aku banyak kali disakiti..didustai...sehingga aku merasakan,adakah diri aku ini tidak layak dicintai atau disayangi..



Hati lelaki,macam mane aku nak tau kalau benar-benar dia sayang aku ye??
Di mulut kata sayang,tapi hatinya?? 
Aku sebenarnya muak dengan kata sayang..tapi hakikatnya??


Jangan bilang sayang kalau hanya sekadar dibibir tapi bukan di hati..


Saturday, 11 August 2012

Belog Bersawang Bertahik cicak!

Coretan Gediks cikNinie pada Saturday, August 11, 2012
Ape kate korang : 
0 org shomel komen post cikNinie
Fuhhh! Fuhhhh! *tiup sawang yang penuh kat belog..

Penuh sawang,tahik cicaks..aduii..dah BERBULAN tak masukkan entri pape..
Aku dah taip banyak entri..tapi aku tak post..masalah line yang sengal selalu membantutkan entri aku untuk diterbangkan..

*asyik delayed! ala-ala airasia jugakla..wahahaha

Ekceli aku lupe password belog gojes aku ni...mengong kan??

HAHA! fine.. -_-"


Dah berbulan aku tak berstori mori..dah melambak jugak cerita dalam hotak aku ni..
bak kate orang,ala-ala dah penuh bebeno ilmu di dado ni..

tapi aku bukan ilmu je,gosip pun penuh..ahaksss..


Perghh! siyes berzaman aku tak menaip ni..rindu seyhhh..
Banyak aku nak bercerita ni..tapi aku hold dulu..



Arghhhh! siyes rindu belog aku ni...
betul-betul bahagiaaa rase jiwa aku ni...uwaaaaa!! :')



Btw, Salam Ramadhan semua.. :)





 

Pondok cikNinie Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review