Saturday, 11 August 2012

Belog Bersawang Bertahik cicak!

Coretan Gediks cikNinie pada Saturday, August 11, 2012
Ape kate korang : 
Fuhhh! Fuhhhh! *tiup sawang yang penuh kat belog..

Penuh sawang,tahik cicaks..aduii..dah BERBULAN tak masukkan entri pape..
Aku dah taip banyak entri..tapi aku tak post..masalah line yang sengal selalu membantutkan entri aku untuk diterbangkan..

*asyik delayed! ala-ala airasia jugakla..wahahaha

Ekceli aku lupe password belog gojes aku ni...mengong kan??

HAHA! fine.. -_-"


Dah berbulan aku tak berstori mori..dah melambak jugak cerita dalam hotak aku ni..
bak kate orang,ala-ala dah penuh bebeno ilmu di dado ni..

tapi aku bukan ilmu je,gosip pun penuh..ahaksss..


Perghh! siyes berzaman aku tak menaip ni..rindu seyhhh..
Banyak aku nak bercerita ni..tapi aku hold dulu..



Arghhhh! siyes rindu belog aku ni...
betul-betul bahagiaaa rase jiwa aku ni...uwaaaaa!! :')



Btw, Salam Ramadhan semua.. :)





0 org shomel komen post cikNinie:

Post a Comment

 

Pondok cikNinie Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review