Saturday, 12 November 2011

Happy Birthday My Bestie!

Coretan Gediks cikNinie pada Saturday, November 12, 2011
Ape kate korang : 
Assalamualaikum..
.
.
.
10 November lepas merupakan hari jadi membe guwa...
Malam tu guwa tak wish pun..saja bikin panas..
KuangHajo punye bestie tak wish besday pun kan..
Ade guwa kesah?? hahaha..
.
.
Guwa & member-member baik guwa,si Jajot,Along & Ainura pun merancang la..
nak buat kezutan petang tu..tapi,Rancang punya rancang sekali si Eca ni nak keluar rumah..
Dengan pakwe dia & bakal kakak ipar dia..
Waseyhhh! terbantut terkentut-kentut niat murni kitorang nak buat kezutan!
.
.

Takpelah..kitorang pergilah mencekik karoks dulu 2 jam!!
Nak main bowling pun tak sempat..

Dipendekkan cerita,
Kitorang membuat kezutan tu di McD~!!
Tapi siyes,ketika itu kami takdelah HAVOC sangat..
Agak behave namun masih meriah~
Pakcik-makcik keliling kitorang pun gelak-gelak tengok kitorang kenakan Eca..huhuuh

Demmm!! Fon low battery..dapat amek gambar sikit je..


Blueberry Cake!
Her peberets! :)


Ai2,Along & Jajot..
Diorang ni kawan baek guwa..
dalam ramai-ramai ni,guwa yang paling sopan dan anggun..
ok!
boleh muntah hijau! =_="



Ni lah dia ECA!! Besday Gurl~!!
Sweet 21 dear!!
May Allah bless u..Semoga sukses di dunia & akhirat kelak..
Luv u bebeh! :)


Ok..
Lepas tu,fon aku pun mati...cisssskek btol!
Banyak gambar-gambar huduh yang tak dapat aku snap..
kat fon member aku banyak ar..tak blutut lagi..

Ok la..
Encek Esaimen menunggu!

Kbai! :)

1 org shomel komen post cikNinie:

Teenager Housemaid said...

nak ucap happy birthday juga!

Post a Comment

 

Pondok cikNinie Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review