Tuesday, 26 April 2011

Pengunjung "Kami bekas/budak STPM" meningkat lagi Bulan ni!

Coretan Gediks cikNinie pada Tuesday, April 26, 2011
Ape kate korang : 
Assalamualaikum.
.
.
AuCakK!
.
.
.
Ingat lagi tak pasal Page aku?

Aku ada cerita pasal page ni di ENTRI ni..
Aku dapat emel di Yahoo.Mail mengenai page aku di Pesbuk aku..
Taraaaaaaaaaa!!
Hijau!
Iaitu,meningkat..takde yang menurun..huhu

.
Bulan ni ramai yang aktif kat page..
Hampir setengah juta manusia seluruh dunia juga la.
lalalalala~
ok!
Aku tipu!
huhuhu

Mesti sebab panggilan ujian Medsi/Munsyi dan temuduga..
Yup!
Sekarang ni adik-adik junior memang tengah busy itu ini..
Ujian Medsi..Munsyi..Temuduga..
Harap maaflah kalau ada yang tidak terjawab lagi sebarang persoalan tu..
Kami para admin ramai yang busy dengan exam..Tapi admin-admin masih aktif walaupun masing-masing exam..
cuma,aku ni..
tak dapat nak aktif sangat. tapi selagi aku online,aku memang tak lupa nak buka page kesayangan aku ni.. 
^_^



cer usha! cer usha!
nampak apa?

23,572

ye betul!
Alhamdulillah...semakin ramai..setengah daripada jumlah itu ialah senior-senior!! 
Selain kami para Admin,senior-senior la yang banyak membantu adik-adik junior ni dalam sebarang kesulitan.
fyi,434 member dalam Pesbuk aku adalah GENG STPM!
majoriti adalah member di Pesbuk sahaja,belum pernah berjumpa..huhu..
Ramai yang berjumpa di Pesbuk dulu,baru jumpa face to face..
so,Thank You Mark Zuckerberg~!!!
(kena cakap omputeh,baru dia paham..kuikuikui~)

Apa-apa pun,aku doakan adik-adik junior dapat menjawab Medsi/Munsyi serta lalui Temuduga dengan jayanya..
Penuhkan IPTA dengan pelajar STPM ok!! 
InsyaAllah..Kita dah berusaha,sekarang masa untuk kita berdoa dan bertawaqal..
Jangan lupa berdoa..
InsyaAllah,Allah akan mengingati orang yang mengingati-Nya...

ok! 

Sekian!


p/s:: hah! sesiapa yang belum LIKE,sila la LIKE sekarang..huhu 
Semoga pageni terus maju untuk adik-adik STPM akan datang.. ^_^


8 org shomel komen post cikNinie:

Adam said...

err..ni admin kami bekas bdk2 stpm ye?
wah..awak dah ada blog ye. macam tak caye.
err..hi kakak wanie, sayew nk apply usm lagi blh tak? teringin nak masuk la.

akak ni pn sweet je kan? haha

cikNinie said...

@Adam:: eh2..adek adam?? adek coen sehat?? hehehe..ala,tu laa..terlambat sikit..hihi..
nak masuk usm?? boleh2..nanti akak usulkan kat Dato'Omar Osman ye..hehehehe

ok~ akak xmakan pujian..akak tau kamu nk akak blanje coki2 kan?? haha

alin nellsy said...

ngeh3... choki2..?? hehe. adam puji ikhlas tuh... meh alin tambah sikit.. kak wany ni agk cute jugk orgnyee... so so so sweet bile senyum colgatee :D

HazIQAH iKkI hAZiq said...

akak huhu....akak wany le yerk??huhu terima kasihle byk2 daun keladi....pages nie banyak membantu junior2 mcm saya haha..apepun f6 still rocks...

akak mana tahu ada rezeki nk jumpe dekat usm..hahaha berangan

cikNinie said...

@alin nellsy:: nk coki2 jugak ek alin..hehehehe..alaaa,jgnlaa..akak dah xtau mcm mane nk kepit idung yg berkembang luas mekar bak bunga matahari ni..kahkahkah~ senyum kodomo lion xde?? hehehe

@Haziqah:: yep dalink~ time kaseh nape ni?? xyahla time kaseh..blanje kfc pon cukup la..akak terime dgn redha..hehehehe..yes bebeh! rockk uhh! huhuhu..

insyaAllah..xde yg mustahil kan..doa same2 k..^_^

HazIQAH iKkI hAZiq said...

hahahha...akak kfc khayalan boleh da hehehhe....

Insya Allah betul..tpi serius..kalau saya diberi peluang nk pergi USM...saya nk jumpa akak leh heheh...akak jadileh fasi utk kali nie hehehe

cikNinie said...

@Haziqah:: kfc khyalan?? =_=" errr~ cam sedih je bunyiknye..hahaha..

xbole2! akak ni pemalu! wakakakaka..opkos boleh la dek oii..akak doakan haziqah masuk usm,leh jadik junior akak..n,insyaAllah akak mmg jadi fasi utk sidang baru ni..huhu

HazIQAH iKkI hAZiq said...

hahahha....tgkle akak kalau ada rezeki nk jumpa saya belanja...n-n

tkpe akak..saya pun pemalu jugak hahaha...nmpk jerk suka berckp tpi pendiam depan org...(perasan sekejap) hehe..

Insya Allah kalau ada rezeki nk pergi USM saya dpt jumpele akak..tkle berhrp tinggi sgt...

sbb sy taktahu perjalanan hidup saya ag..Allah jerk tahu..

tapi akak wany sweetlahhhhhhhhh hehehe

Post a Comment

 

Pondok cikNinie Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review