Tuesday, 12 April 2011

Nak Cari duit lebih?? Untuk Peng-Online TEGAR...!!

Coretan Gediks cikNinie pada Tuesday, April 12, 2011
Ape kate korang : 
Assalamualaikum..
.
.
AuCakK!
.
.
Tajuk macam best kan??
Ni aku ade jumpe link ni dari belog Fatin Liyana..
Korang kan suke online..
Daripada korang tak dapat apa-apa,lebih baik korang pon join bende alah ni jugak...
Rm1 setiap kali kawan Pesbuk kite klik...
Woi..Sape nak kasik singgit tu woii..
Hah!
So,tak rugi join pun..sebab kite bukan kene bayar apa-apa pun...


.
.
Ni,Korang klik SAYS.MY then,korang register akaun korang kat bahagian kanan atas tu..
Lepas tu,korang share la link tu di Pesbuk korang..gebang la pape yang patut..
Untuk setiap seorang member korang join,dapat RM1 tau.
Perghh!! bapak senang gile nak buat duit kan??
Pelik jugak aku..tapi,aku pun join suke-suke je..
Korang pun,boleh la Join..

Jangan lupe!!!


ok!

Sekian!
p/s: jangan lepaskan peluang ni k! senang je nak register..ayuhh!!! ^_^

0 org shomel komen post cikNinie:

Post a Comment

 

Pondok cikNinie Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review