Saturday, 15 October 2011

Hanya tudung sarung.. :)

Coretan Gediks cikNinie pada Saturday, October 15, 2011
Ape kate korang : 
Assalamualaikum..
Agak-agak dah berape lame aku tak post samtink ek??
Lame gak laa..Aku bukan malas tau..
Aku dah taep dah..dah edit post,tapi tak publish pon..huhuhu
Kenape??
Ntahla labuuu...banyak cerita yang aku malas nak keluarkan..
huhuhuhu~

Sekarang ni..
Aku nak story mory sikit pasal sem baru aku kat Uni aku ni..
Aku tak nak story banyak-banyak,sebab kompom korang bukan suke membace sangat..haha..
SO,aku selitkan gambar-gambar je la ye.. :)












Ape yg korang perasan pasal aku??
bertambah gemok??
Adoii..bukan itu yang aku harapkan jawapan korang.. =_="

Aku pakai tudung sarung je laaaa!!!
Hahahaha..

pemalas?? bukan dohhh...aku cume kurang rajen nak pakai tudung bawal..
Aku bawak tudung sarung banyak..pakai je laa..huhuhuhu

Shawl?? 
memang dah lame tak pakai..huhuhuhu

Tak kisahlahh..cun gak kan??
wakakakak..
perasan taik itik aku ni!!.hahahaha

Tu serba sedikit la kegedikan aku & kawan-kawan aku kat uni ni...
^__^

kbai! :p

0 org shomel komen post cikNinie:

Post a Comment

 

Pondok cikNinie Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review