Monday, 1 April 2013

Coretan untuk My 'BoyePren'...Assajri~

Coretan Gediks cikNinie pada Monday, April 01, 2013
Ape kate korang : 
Assalamualaikum..
Ehem..Ehem...

Aku tau aku tak sepatutnya berada kat sini disebabkan Encek Esaimen yang terlalu banyak menunggu..
Uwaaa! Jangan marah ek Encek Esaimen..kejap je ni..tak ambik mase banyak sangat pun..hihi


Ekceli aku nak luahkan jugak perasaan aku..wahaha.. *geli pulak ayat tu..

Ok fine! -_-"
Aku nak balas surat cinte la konon-kononnye ni..

*surat cinte la sangat kann~ :p

Hari ni, selepas aku solat Maghrib aku pun bukak Encek Pesbuk..

Ade 13 notification..Amboi,baru tutup berape minit dah banyak ek..
*bajet retisss lettewwww~ 

Tak la..cume hari ni notification aku tak aktif sangat,so terkuzut la bile banyak sikit..

Aku pun usha la noti-noti semua tu...
Dalam banyak-banyak tu,aku ade tertarik dengan 1 noti ni..



Somebody POSTED on my Timeline! Omaigucci! 
*bajet retisss againnn!




Lorhh..Assajri ghopenye..Ingatkan pakwe mane tadi..baru nak feeling retiss...kuikuikui~

Hurmmm... *sambil usap-usap dagu
Aku macam boleh agak aje ape yang mamat sorang ni post..
Aku pun tak tau la,tapi mamat sorang ni tengah rajen sangat-sangat post coretan ni kat ramai jugak la kawan dia..tup-tup aku pulak antara yang bertuahhh...
Yeahhhh! Yeahhh! Terime kaseh~ Terime kaseh~
*lambai-lambai kat para peminat

Fine wany! stop being gediks & bajet retis! =_="

Ok-ok..back to da story...

Nak tau ape yang mamat ni post kat aku??
Mesti korang jellyyyyyy punye laaa...
*jelly merujuk kepada jeles..bukan makanan~ i kan orang kl..biase ler teww...
Euw! Stop wany! 

Ok-ok

Dipersembahkan...Jeng Jeng Jeng!!


(ok,boleh klik pada gambar untuk tumbesaran yang melampau)

Hah! Kalau korang jadik aku,mesti korang rase bahagia sekejap kan??
Wahahahaha!
Dah-dah..tak payah nak feeling bahagia sangat ek..over tau uollsss..

Aku memang tak boleh bla betul,berani-berani dia membebel tentang kenderaan berat dekat wall aku!
Huh! ini mendatangkan kemurkaan terhadap beta!

Hehehe..Assajri~ Assajri~

Aku dah bersedia nak menaep kat wall dia tadi, tapi takde ruang untuk menulis..
Dia nyorokkan! Owhh..tak bagi orang tulis macam-macam kat wall ko ek..
Aku nak kutuk ko macam-macam ni..berani-beraninya tuan hamba mengunci pintu rumah tuan hamba..
Takpe-Takpe..
Beta ada belog yang comel macam beta untuk beta membebel! 
Bersedialahhhh!!!

*stop feeling pwinces wany! -_-"

Oklah..

BALASAN "CORETAN" KAWAN HAMPIR 3 TAHUN

Hamboi-hamboi Assajri..
Kenderaan berat ko kate aku ek...Aku backhand kang! Aku kenderaan yang dah kurang sikit la beratnye...wahahahha~ *diet kononn~ mencekik tak hengatttt!
 Aku sememangnya terkejut dengan segala kata-kata kau pasal aku..
Aku pun tak sangka kau boleh kenal aku macam tu sekali,so beruntung tau!
Sebab hanya orang terdekat aku je dapat rasa aku macam tu..Kawan perempuan mungkin senang tau aku macam mana,tapi bukan kawan lelaki...

Bagi aku,kau antara kawan lelaki yang terbaik pernah aku jumpe kat USM ni..
Yup,tak dinafikan kita bukan selalu lepak same,borak same,kelas same...
Memang tak pun kan?
Kite jadi MC same-same tu pun kebetulan je sebab aku ni MC last minit..huhu

Enjoy bekerja dengan kau..aku dapat rasekan kawan-kawan yang lain pun rase yang same macam aku..Kau selalu bahan aku..ape kau ingat aku ni bahan ujikaji??? bahan mengajar???
Cissskek betul kau! hahahaha..
Tapi aku tak herannnn ponnnnn...cume segan ar kekadang! T__T
Segan sebab kau buat aku jadi HULK lepas tu!!
Jatuh woi saham aku..Habis pakwe-pakwe USM larik tengok ke-HULK-kan aku..
Penat-penat je aku menyamar jadik wanita yang lemah lembut & ayu..WHAHAHA!
*geli siyesssss!

Aku suke cara kau berkawan..
Kau ramah dengan semua orang..kau tak kekok untuk menegur..
Kalau kau takde awek,dah lame aku mintak parents aku meminang kau..padan muke! hahahaha!

Secara jujur, aku tak minat dengan cara mamat USM lain yang asyik bajet HOT tuu..
HOTTAKS dia HOT! *wany kejam! lantak ar,kenyataan~

Pastu pandang pelik aku yang gemuk ni..mungkin aku yang terase sendiri,tapi mestilah bersebab aku cakap benda ni kan..aHH,LANTAk diorang laa..aku bahagia dengan hidup aku..Alhamdulillah.. :)

Aku tak pernah kecik hati dengan kau walaupun kau selalu bahan aku =_="
Sebab aku tau,kau lagi jujur daripada orang lain..

Aku bersyukur sebab dikurniakan seorang kawan lelaki yang baik,kelakar,ramah,sweet,penyayang,romantik macam kau ni...Aku tumpang bahagia untuk wanita yang bakal bergelar ISTERI kepada Ahmad Assajri Mat Noh ni...Awak beruntung sebab mempunyai bakal SUAMI macam Assajri ni..Jaga dia elok-elok...Semoga menjadi Isteri Solehah & Assajri,semoga kau menjadi Suami Soleh yang bertanggungjawab terhadap keluarga.

*Wah! pesanan Kak Ton untuk pasangan yg bakal berkahwin.. :p

Papepun, nama kau terlekat dalam hati aku untuk menjadi sahabat aku selama-lamanya InsyaAllah...Aku pun sentiasa mendoakan kawan aku ni,semoga berjaya dunia & akhirat kelak..amin..


Okeh-okeh...aku nak taep panjang lagi,tapi Encek Esaimen dah jeling-jeling tu...
*dateline esok & rabuuuuuuuuu!!! uwaaaaaaa!! :'(

Takpe-takpe! cabaran sebagai seorang mahasiswa/wi!
Cayok cayok!!

Gudluck semua!!

Assalamualaikum..lenkali update lagi...weeee~ :D

Ops! Ops!
Mesti korang tertanye-tanye bagaimanakah rupa mamat poyo sorang ni kan?? hahaha!
Meh aku tunjukkan giginyaaaaaa!!
*ehem,ampun kan kak ton ye Assajri,kak ton donlod gambar u tadi..ekekek




Kannn kak ton dah cakap! nampak gigi dia~ hahaha...
Ampunnnnnnnnnnnnn!

Kbai!










3 org shomel komen post cikNinie:

laissez faire! said...

awesome gila entri ni kak ton! suka bacaa! ;D

cikNinie said...

alaaa..malu kak ton..jangan segan-segan la usha kak ton lagi ye..eh silap! belog kak ton..hahaha :D

laissez faire! said...

hahaha will do! ;)

Post a Comment

 

Pondok cikNinie Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review